En mors fortælling

Vi har modtaget en skøn mail fra Gine, som er mor til 2 af vores deltagere i Aalborg. Vi synes, at historien lige præcis beskriver det, som vi arbejder på at skabe med CykelScore konceptet: nemlig at det bliver på børnenes eget initiativ, at de cykler! 

 

Det gør børnenes - og forældrenes - oplevelse omkring cykling meget mere positiv og sikrer bedre fastholdelse i sadlen, når "guleroden" giver motivation, i stedet for at "pisken" skal svinges – og kan vi samtidig bidrage til husfreden, så tager vi da selvfølgelig gerne det med også!

 

 

 

"Kære CykelScore

 

Jeg blev simpelthen nødt til at sætte ord på min begejstring over CykelScore, og sende det til jer.

 

Mine to børn, Axel der går i 5. klasse og Carla der går i 1., har i den grad taget cykling til og fra skole til sig, efter at deres skole er kommet med i CykelScore-samarbejdet. Selv i regnvejr.

 

De plejede ellers at tigge og be om at blive kørt i bil, og det gav tit konflikter i det lille hjem. Mor og far synes nemlig, at det giver mest mening at cykle til skolen, som ligger under 1 kilometer væk.

 

Og det stopper slet ikke der.

Axel cykler ofte en ekstra halv time for at hente point på en anden skole, og Carla har også været med ved flere lejligheder. Det er vel at mærke børn, som tidligere var næsten umulige at drive væk fra iPaden. Og slet ikke, hvis det var for at blive drevet udenfor.

 

Morgenkonflikterne over transporten til skole er stoppet og begge børn får masser af ekstra motion.

 

Vi forældre er vilde med det, og det er CykelScores fortjeneste. Tak.

MVH Gine"

 

 

 

Mange tak til Gine for den fine fortælling.

 

Har du en historie, et billede eller en oplevelse, du gerne vil dele med os, så er du altid meget velkommen til at skrive til os på info@cykelscore.dk

 

Husk at du også altid kan dele dine cykelbilleder på Instagram med #cykelscore og på vores Facebook side

©2013 CykelScore
...