En god oplevelse med CykelScore

En god oplevelse med CykelScore

Når CykelScore deler præmier ud, er det for at anerkende og belønne den aktive indsats i sadlen. Konceptet er helt enkelt: jo oftere du cykler, jo større er chancen for at vinde noget i det virtuelle lotteri.
En god oplevelse med CykelScore Jacob fra Højmeskolen i Funky Monkey Park

Gaveregn i Odense
I Odense er der typisk rigtigt mange gevinster på spil. Der trækkes præmier ud fem gange om året og de aldersinddelte konkurrencer tilgodeser indskolingen, mellemtrinet, udskolingen samt personalet på de 20 deltagende skoler. Sammenlagt sendes der omtrent 140 præmier ud til Odenses flittige cyklister, der kan vinde alt lige fra gavekort til legetøj, biografture, nye IKEA møbler eller god kaffe til cykeludstyr eller oplevelsesgaver.

En vild oplevelse
I efteråret vandt en af vores flittige deltagere en gave af den sidst nævnte type: en oplevelsesgave. Gavekortet, som blev overrakt Jacob fra Højmeskolen, gjaldt nemlig en tur i Funky Monky Park: to klatrebilletter til en vild klatreoplevelse i trætoppene.

Jacob valgte at invitere hans gode ven og klassekammerat Andreas med og sammen havde de to venner rigtig en sjov og udfordrende dag. CykelScore fik efterfølgende de flotte billeder tilsendt af Jacobs mor, med følgende beskrivelse vedhæftet: Hermed nogle anderledes CykelScore-stemningsbilleder fra en CykelScore-oplevelse, der godt nok ikke foregik på cykel – ud over turen frem og tilbage – men alligevel en oplevelse direkte afledt af Jacobs mange, mange timer i cykelsadlen.”

De flotte billeder, som er taget af Jacobs mor, viser med al tydelighed at de to friske drenge havde en begivenhedsrig dag i klatreparken med udfordringer på alle niveauer. CykelScore siger tak for billederne samt tilbagemeldingen: vi hører gerne fra vores deltagere og tager altid imod input, ris eller ros på info@cykelscore.dk

 

Se mere

Velkommen til CykelScore

Velkommen til CykelScore

Hvert år starter en masse nye skolebørn i Odenses skoler, hvoraf en hel del vil tage turen til og fra skole på cykel.
På de skoler, der allerede deltager i CykelScore, er det naturligvis oplagt at tilbyde skolens yngste cyklister at blive en del af CykelScore-universet, hvorfor der netop er blevet afholdt en række nye opstartsevents.

Nye deltagere i CykelScore   Nye opstartsevents i CykelScore

Nye opstartsevents
Kan du huske, da din skole startede i CykelScore? I så fald deltog du sikkert i en stor opstartsevent, hvor CykelScore blev introduceret og der efterfølgende blev sat chips på cyklerne, uddelt flyers og budt velkommen til vores innovative sundhedskoncept. På samme måde har vores CykelScore medhjælper, Kathrine, taget kontakt til samtlige af de deltagende skoler i Odense og tilbudt nye forsyninger af chips, låseknapper og flyers – samt en introduktion til det innovative cykelfællesskab for skolens yngste. Mange har taget imod tilbuddet og Kathrine har derfor også haft travlt med at sætte chips på en masse små cykelhjul.

Siden skolestart er antallet af aktive CykelScore deltagere således også steget støt og vi har foreløbigt budt velkommen til mere end 100 nye skolebørn fra 0. klasse.

Vil du også cykle med?
Deltager din skole i CykelScore og cykler du endnu ikke med i jagten på registreringer og fede præmier, så er det heldigvis aldrig for sent at melde sig til. Tag blot fat på din skoles CykelScore-kontaktperson – eller skriv til info@cykelscore.dk – og få udleveret et startsæt bestående af en CykelScore-chip, et par låseknapper samt en flyer. Opret dernæst en profil på cykelscore.dk og du er straks med i efterårets store cykeldyst.
  

Se mere

CykelScore Appen

CykelScore appen

Du kan hente CykelScore appen i Google Play eller App Store.

 

Med den gratis CykelScore app har du ikke alene mulighed for at score virtuelle point - appen gør det også nemt at tjekke egne registreringer og placering på ranglisterne, imens du er på farten.
CykelScore appen gør det muligt at checke ind ved virtuelle checkpoints. De virtuelle checkpoints er placeret på udvalgte GPS-koordinater og kan således ikke ses fysisk i gadebilledet, som de fysiske checkpoints kan.

De virtuelle checkpoints vil typisk være placeret i nærheden af cykelparkering, ved kulturelle eller sportslige samlingspunkter i byen eller et andet sted, hvor du som cyklist passerer med din cykel.

Appen kan også bruges til at checke ind ved alle de fysiske checkpoints.

Checkpoints kort
I appen er alle checkpoints tydeligt markeret med en grøn cirkel, som viser checkpointets radius. Når du som cyklist befinder dig indenfor checkpointets virtuelle zone, vil du kunne checke ind med et enkelt klik. Ligesom ved de fysiske checkpoints er det kun muligt at få ét point pr. checkpoint pr. dag.

Checkpoint-oversigt med appen
CykelScore appen kan også bruges til at danne sig et overblik over, hvor der findes checkpoints - både fysiske og virtuelle. Kortet viser din placering og dermed de checkpoints, som er placeret i nærheden af, hvor du befinder dig. Du kan zoome ind og ud på kortet efter behov.

Se din historik
Du kan også bruge appen til at få et overblik over dine seneste registreringer. Under "Seneste cykelture" kan du se dine 10 seneste registreringer, imens du er på farten. Dine point registreres med det samme, så når du har checket ind ved et checkpoint, vil du straks kunne se din registrering på listen.

Ranglister
I appen kan du også se din placering på forskellige ranglister. Du kan se for henholdsvis indeværende uge, måned, år eller all-time. Du kan ligeledes vælge, hvilken rangliste, du vil have vist; eksempelvis kan du få vist ranglisten for din egen klasse eller vælge ranglisten for hele din skole.

Du kan hente CykelScore appen i Google Play eller App Store.

Se mere

Endnu en milepæl er nået i CykelScore

 

1.300.000 registreringer i CykelScore

Vi har rundet endnu en fantastisk milepæl i CykelScore. For knap et år siden kunne CykelScore fejre, at en cyklist fra Odense fik tælleren til at runde 1.000.000 – og nu har vores flittige deltagere så lagt intet mindre end 300.000 cykelture oveni.

Det er naturligvis fremragende cyklet og CykelScore er umådeligt stolt over det flotte resultat, som alle vores deltagere har været med til at skabe. 


 

Se mere

Spurtkonkurrencer i CykelScore


Spurtkonkurrencer i CykelScore

CykelScores spurtkonkurrencer er en korte, tidsafgrænsede ”spurter”, som afholdes på en deltagende skole, kommune eller overordnet for alle deltagere i CykelScore universet. De første spurter i 2017 er allerede blev afholdt på de tre deltagende skoler i Aalborg samt på Kobberbakkeskolen i Næstved og nu er turen så kommet til de 20 deltagende skoler i den fynske hovedstad…

Aalborg & Næstved spurtede
På Kobberbakkeskolen, afdeling Sydby, i Næstved samt på Filstedvejens Skole, Sct. Mariæ og Seminarieskolen i Aalborg, blev der afholdt en spurtkonkurrence i starten af februar.

Spurten blev afholdt i uge 6, hvor den klasse der cyklede flest point ind, løb med et klassesæt af vamsede CykelScore håndklæder og handy små cykelpumper. I Aalborg blev det 1. fra Sct. Mariæ Skole som løb med gevinsten, mens det i Næstved blev 4.Q. og 4.S. fra Kobberbakkeskolens afdeling Sydby.

Odense har sat i gang
I Odense blev de 20 deltagende skoler delt ind i to spurter, (som blev afholdt i marts) hvoraf den første blev afholdt først i marts og den anden netop er sat i gang.  I Odense konkurrerede klasserne på de individuelle skoler mod hinanden og dystede således om et klassesæt af præmier på hver eneste skole.  På de 10 første deltagende skoler blev resultatet således, at 2.c. vandt på Munkebjergskolen, 3.A. på Hjalleseskolen samt Paarup Skole, 3.B. vandt på Rosengårdskolen, 4.B. på Skt. Klemensskolen såvel som Holluf Pile Skole, 5.B. på Tingløkkeskolen, 6.A. på Dalumskolen og 6.C. på Hunderupskolen, mens det blev 8.B. der løb med gevinsterne på Højby Skole. Alle gjorde en flot indsats i den uge spurten stod på, men særligt én klasse – 4.B. på Paarup Skole satte en forrygende spurt ind og cyklede hele 148 point ind i løbet af ugen. De 16 aktive deltagere fra 4.B. har således cyklet mere end 9 point ind hver især, hvilket er et flot resultat på bare én uge. Den rekord blev dog overgået i den anden spurtkonkurrence i Odense, hvor 5.B. på Provstegårdskolen cyklede hele 153 point på bare 2 dage. Da spurten endte, blot fem dage senere, var det samlede resultat hele 316 point, hvilket er et usandsynligt flot resultat.

Glade vindere af spurtkonkurrencen på Holluf Pile Skole - 4.B.    Cykelglade elever på pointjagt i Odense
Glade spurtpræmievindere - 4.B. på Holluf Pile Skole i Odense.                            2.B. fra Næsby Skole fejrer deres spurtpræmier fra CykelScore.

En særlig form for konkurrence
Spurterne er således en særlig form for konkurrence, som ikke bare inviterer til højere aktivitet i en periode, men også mere engagement fra deltagerne i dysten.  Man kan naturligvis altid følge med i ens placering på ranglisterne i CykelScore, men eftersom de traditionelle præmieudtrækninger foregår som et virtuelt lotteri, hvor hvert eneste point er lig med et lod i konkurrencen om præmier, er man ikke garanteret en præmie på trods af en placering som nummer ét på ranglisten. I spurtkonkurrencerne er det derimod antallet af point i en afgrænset periode der afgør ens vinder-chancer, hvorfor det kan betale sig at holde skarpt øje med de konkurrerende klasser. Deltagerne opfordres således også til løbende at logge ind på Cykelscore.dk og følge klassens aktuelle placering på ranglisterne. Ofte er det ganske få point der adskiller klasserne, hvorfor det kan ende med at være en enkelt deltager, der sikrer hans eller hendes klasse sejren.

    Cykelglade elever på pointjagt i Odense
5.B. fra Provstegaardskolen i Odense på tur rundt i Odense. Pointjagten sluttede med et resultat på hele 316 point på en uge, hvilket er forrygende flot spurtet.


 

Se mere