CykelScore hædret ved europæisk prisuddelingCykelScore fik anerkendelse for gode resultater i Odense ved CIVITAS Awards i Ljubljana i Slovenien.


CykelScore handler om at få flere til at cykle mere. Og I Odense er det i høj grad lykkedes. Her har især de unge cyklister taget CykelScore-konceptet til sig. Det kan ses på cykelaktiviteten, som er steget med 7 procent blandt de odenseanske skoleelever. Det svarer til, at der i hver klasse er én ekstra elev, som cykler til og fra skole hver dag.  Det kan ligeledes registreres, at cyklerne også bliver valgt til i weekender og ferier.

Læs artiklen "CykelScore får flere til at cykle i Odense"

På baggrund af disse resultater indstillede Odense Kommune CykelScore i kategorien "Technical Innovation" ved CIVITAS Awards 2015. I denne kategori lægges der vægt på, at projektet fremviser ændringer i bæredygtig mobilitet gennem relevante og nye produkter eller tjenester. 
CykelScore og Odense Kommune modtog prisen som "runner up" i kategorien. CIVITAS Awards er Europas største priskåring af bæredygtig, miljørigtig og urban transport.

Links til videre læsning:
©2013 CykelScore
...