CykelScore i Frederikshavn

Nordstjerneskolen i Frederikshavn cykler med i CykelScore.

I Frederikshavn har de flere ambitiøse målsætninger: De vil være Nordjyllands sundeste kommune og motionskommune nr. 1. Som et led hen i mod de overordnede mål vil den helt nye Nordstjerneskolen i Frederikshavn være Danmarks mest cykelvenlige skole. Dette hjælper CykelScore med at realisere.

 

Nordstjerneskolen er en ny skole, som har stor fokus på gang- og cykelrelaterede initiativer, for at elever såvel som ansatte trygt og sikkert selv kan gå eller cykle til og fra skolen. Skolen har igangsat mange forskellige tiltag, som alle sammen skal gøre det mere sjovt og sikkert at cykle, og her er CykelScore en del af løsningen. 

 

 

Den 14. august 2013 drog CykelScore Teamet nordpå for at starte CykelScore op på Nordstjerneskolen. Ved et stort opstartsevent blev skolens ca. 1300 elever og ansatte introduceret til det helårlige sundhedskoncept, som skal få dem alle til at cykle mere til og fra skole.

 

Hver enkelt fik udleveret en startpakke indeholdende en lille gave i form af et CykelScore sadelovertræk, en chip med tilhørende låseknapper samt en vejledning i, hvordan man kommer godt i gang med at cykle sig til præmierne. Efter den fælles introduktion var der udenfor hjælp at hente til at montere chip på cyklerne, og eleverne kunne få besvaret de spørgsmål, som de havde omkring checkpoints, chips og registreringer. 

 

I Frederikshavn har de fået opsat 4 fysiske checkpoints omkring Nordstjerneskolen samt 2 checkpoints langs den sikreste skolevej.

 

Checkpointene på skolens areal er placeret rundt om skolen i forbindelse med cykelstier og cykelparkeringer.

 

Ved checkpointene bliver cyklisternes cykelture automatisk registreret, og skolen vil bruge disse registreringer til at monitorere og synliggøre antallet af cyklister – blandt andet på 2 udendørs infostandere samt 1 infoskærm inde på skolen. 

 

Ligeledes gør CykelScore det muligt for skolen at gennemføre konkurrencer for de cyklende elever og ansatte og på denne måde både eksponere og belønne cyklisterne for deres indsats i sadlerne.

 

I skrivende stund har mere end halvdelen af eleverne oprettet en profil på www.CykelScore.dk og cykler med om præmierne på Nordstjerneskolen.


Følg med i CykelScore universet på Facebook, Twitter, LinkedIn og Instagram, hvor du kan bruge vores hashtag #cykelscore.

©2013 CykelScore
...