Fede cykelhjelme

Vi har længe ønsket os nogle smarte cykelhjelme i vores præmiesortiment. Faktisk kørte vi tilbage i december 2014 en konkurrence på vores Facebook side, hvor vi bad vores trofaste deltagere og følgere om at stemme på deres favorit hjelmdesign.

 

Der var to designs fra SAFF at vælge i mellem. 

 

 

De to hjelmdesigns

 

Interessen var overvældende. Rigtig mange gav deres mening til kende, og der var tæt løb i mellem de to. Der tegnede sig dog i sidste ende et billede af en favorit: den sorte hjelm med de blå detaljer. 

 

Klar til at komme ud og køre!

Nu har vi så langt om længe fået de flotte hjelme hjem! De unikke hjelme er designet specielt til CykelScore. Ud over at benytte vores velkendte logo, har SAFF også inkorporeret cykelhjulet fra logoet som en særskilt del af designet. 

 

Vi har allerede sendt de første CykelScore cykelhjelme ud at køre rundt om i landet, og vi glæder os til at se endnu flere cyklister med vores unikke og fede hjelme efter sommerferien, hvor endnu flere aktive og heldige deltagere vil kunne vinde de flotte hjelme. 

 

CykelScore cykelhjelm

 

Vi er selv helt pjattede med hjelmene og håber, at vores deltagere vil tage godt imod dem i konkurrencerne! Hvad synes du? 

 

Senest opdateret den 13.08.15

©2013 CykelScore
...