Fredagsfilm

Her kan du se eller gense fredagsfilmen fra de sidste 4 fredage. Du kan altid finde alle fredagsfilmene inde på vores Facebook. God fornøjelse!

 
Efterårets cykeldyster

Efterår, vind i håret, blade på cykelstierne og lavere temperaturer: cyklen er stadig er et godt valg – også selvom vejret bliver mindre indbydende. Og heldigvis har vores mange deltagere en hel masse  at køre efter, for efteråret byder på et væld af cykeldyster med et hav af gode præmier. 

Cykling om efteråret  

 
Forventningens glæde...
I Fredericia og Næstved vil de mange aktive cyklister således allerede i begyndelsen af december kunne se frem til sammenlagt over 30 præmier fordelt på børn og voksne. Og der er rigtigt meget at se frem til, lige fra gavekort til masser af forskelligt unikt CykelScore udstyr. Vamsede håndklæder, trendy kasketter og muleposer med reflekslogo er blot nogle af de mange smarte sager, som cyklisterne kan se frem til fordeles blandt de mange vindere.

I Aalborg deles der ligeledes mere end 30 præmier ud når vi er præcis halvvejs i julekalenderen, nærmere betegnet den 12. december. Og så runder Odense Kommune året af med at uddele hele 143 præmier fordelt på de 20 deltagende skoler, lige inden skoleeleverne går på juleferie. Vores flittige deltagere har altså en hel del at se frem til - og masser af kilometer tilbage på cyklen i 2016.   


10 nye skoler budt velkommen til CykelScore

I slutningen af august havde vi fornøjelsen af, at kunne byde en række nye skoler i Odense velkommen til vores unikke CykelScore univers: 21 nye virtuelle checkpoints, 10 nye fysiske checkpoints, 10 nye deltagende skoler og opstartsevents samt 6 dedikerede CykelScore teammedarbejdere - og et uendeligt antal begejstrede børn og en lang række engagerede lærere samt entusiastiske skoleledere. 

Sammenlagt fik mere end 600 ansatte og 5800 elever mulighed for at blive en del af CykelScore-universet; et tilbud, som rigtigt mange tog imod.
Der blev således sat chips på rigtigt mange cykler og oprettet rigtigt mange nye deltagerprofiler ude på de odenseanske skoler, hvorfor CykelScore
teamet kan se tilbage på et par travlte, men også helt fantastiske uger. 

Se også den fine artikel "Cyklescore får flere op på cyklen" fra Fyns Stiftstidende, d. 1. september 2016.