Kør med!

Er du cykelentusiast?

Bruger du dagligt din cykel? Eller kunne du måske tænke dig at komme til det?
CykelScore er et helårligt sundhedskoncept, som gennem sjov konkurrence belønner dig og andre cyklister for jeres aktive indsats i sadlerne. 

 

Kør med i CykelScore!

Alle er velkomne i CykelScore universet og kan oprette en gratis profil her på siden. Hvis din kommune, virksomhed eller skole ikke kører med, skal du ved oprettelsen under tilhørsforhold vælge organisationen 'Cykelentusiaster'. OBS: Bor du i Fredericia, skal du vælge enten 'Barn i Fredericia' eller 'Voksen i Fredericia' for at køre med om præmierne.

 

For at kunne samle point til din cykelscore, skal der være mindst ét checkpoint i nærheden af dig, som du kan lægge vejen forbi på cykel for at blive registreret.


Checkpointet kan være fysisk (en elektronisk boks) og kræve en chip på cyklen for at blive registreret, eller det kan være virtuelt (et sæt GPS-koordinater) og kræve brug af vores gratis CykelScore app.

 

Læs mere om CykelScore i menuen til venstre.

 

Sådan kommer du med!
Hvis du kunne tænke dig at blive en del af CykelScore universet, men der ingen checkpoints er i nærheden af dig, så giv os et tip!


Vi har nemlig mulighed for at oprette et midlertidigt virtuelt checkpoint ved din arbejdsplads eller skole, så du kan prøve at cykle med i CykelScore. Alt, du skal gøre, er at hente vores smartphone app og sende os en mail med de nødvendige oplysninger, vi skal bruge for at kunne oprette checkpointet.

 

Send en email til os fra din virksomhedsmail på info@cykelscore.dk, hvori du oplyser følgende:


Dit navn
Dit telefonnummer
Navn på den virksomhed/skole, som du ønsker checkpointet oprettet ved
Adresse på den virksomhed/skole, som du ønsker checkpointet oprettet ved
E-mail til den virksomhed/skole, som du ønsker checkpointet oprettet ved


Når vi har modtaget din mail, vender vi tilbage til dig hurtigst muligt. 

 

CykelScore app'en - hent den gratis
Med app’en kan du checke ind ved virtuelle checkpoints med et enkelt klik. Brug app’en til at registrere dine cykelture til og fra arbejde eller skole og i din fritid. Du kan hente vores gratis app her:

 

Hent i Google Play

Hent i App Store

©2013 CykelScore
...