Ny deltager?

Velkommen!

Som ny deltager i CykelScore skal du først have sat en chip på din cykel og derefter oprette en CykelScore profil – så er du klar til at køre med i CykelScore og deltage i lodtrækninger om flotte præmier.

 

Få udleveret en chip 

For at få en chip kræver det, at din skole, arbejdsplads eller kommune deltager i CykelScore - det er nemlig her, du får udleveret en chip. Prøv at spørge en af CykelScore deltagerne på din skole/virksomhed, hvem der udleverede chippen til dem, eller henvend dig på skolens/virksomhedens kontor.

 

CykelScore App'en

Hvis du har en smartphone og henter CykelScore applikationen i enten Google Play eller App Store, har du også mulighed for at bruge den til at få dine registreringer. App'en bruges ved de virtuelle checkpoints, men kan også bruges til at 'checke ind' ved de fysiske checkpoints. Læs mere om CykelScore app'en og dens funktioner her.

 

Opret en profil

Du opretter din profil her på siden ved at klikke på Opret ny deltager øverst til venstre. Profilen skal oprettes, før du kan cykle med og få registreringer. Det er vigtigt, at alle oplysninger udfyldes korrekt og husk også at udfylde dit chip-nummer, så dine point kan registreres. Det er desuden vigtigt, at du oplyser en email adresse, som du tjekker jævnligt, da det er her vi giver dig besked, hvis du vinder en præmie. 

Her efter har du adgang til din private CykelScore-profil, hvor du kan se din score, sammenligne dig med dine venner eller kollegaer, finde checkpoints i nærheden af dig, læse nyheder og meget mere!

 

Kom godt i gang

Har du spørgsmål til, hvordan du kommer godt i gang med CykelScore, så send os en mail. Når du er logget ind som bruger, kan du også bruge fanen Hjælp til at finde svar på dine spørgsmål.

 

Hvis din virksomhed eller skole ikke kører med i CykelScore, kan du alligevel få lov til at prøve at blive en del af universet. Du kan læse mere om hvordan under 'Kør med!' i menuen til venstre.

©2013 CykelScore
...