Opret deltagerprofil formular

Udfyld felterne nedenfor for at oprette dig som deltager i CykelScore. Alle felter skal udfyldes.

 

 
 
Navn
E-mail
Mobil nr.
Adresse
Har du problemer med at få godkendt din adresse af systemet,
bør du kontrollere at adressen er stavet korrekt (prøv evt. med aa i stedet for å osv.).

Hvis du stadig har problemer, prøv da at indtaste din adresse på maps.google.dk.
Når du kan søge dig frem til din adresse her, brug da samme tekst i cykelscore adressefeltet.">
Postnr.
Fødselsdag
Køn Mand Kvinde
Organisation
Kodeord
Gentag kodeord
 
ChipId
Jeg har ikke noget Chip Id
1. Hvor mange dage i sidste uge cyklede du i skole/på arbejde?
2. Hvor mange dage i sidste uge brugte du din cykel i fritiden?
(til fritidsaktiviteter, til at besøge venner/familie, gøre indkøb etc.)
3. Hvor mange kilometer cykler du i gennemsnit på en hverdag?
Navn:
Vælg navn
E-mail:
Vælg e-mail
Mobil:
Vælg mobil
Adresse:
Vælg adresse
Køn:
Fødselsdato:
Organisation:
Afdeling:
Chip id:
Accepter vores betingelser og at ovenstående oplysninger er korrekte.
Hold mig opdateret om vindere og nye events
 

Betingelser

Som deltager i CykelScore accepterer jeg hermed, at mine oplysninger gemmes på cykelscore.dk, der ejes og drives af Kofoed & Co, Rosenbæk Torv 1, 5000 Odense C.

Min tilmeldte email-adresse samt andre person- og kontaktoplysninger videregives ikke til 3. part.

 

Hvis jeg er i tvivl, kan jeg til enhver tid rette henvendelse til CykelScore på info@cykelscore.dk for at få at vide, hvilke oplysninger, der er registreret om mig eller for at få rettet eller slettet oplysninger, hvis jeg ikke selv kan gøre det på sitet.

 

Misbrug af andres oplysninger vil medføre lukning af min CykelScore profil.

 

CykelScore.dk tilstræber, at sitet primært indeholder aktive profiler. Jeg accepterer hermed, at CykelScore forbeholder sig retten til at flytte min profil til en anden organisation efter 6 måneders inaktivitet (1/2 år uden cykelregistreringer) og at slette min profil efter 12 måneders inaktivitet (1 år uden cykelregistreringer). Jeg varsles om dette på mail, såfremt det sker.

 

CykelScore vil løbende optimere og forbedre sitet, så jeg får den bedste oplevelse og de bedste funktionaliteter. CykelScore forbeholder sig derfor retten til at foretage ændringer på sitet uden varsel, herunder at tilføje eller fjerne funktioner.

 

 

Som deltager i CykelScore accepterer jeg, at CykelScore har tilladelse til at kontakte mig, ifald jeg trækkes ud som vinder af en lodtrækning.

 

Hvis jeg har markeret ud for "Hold mig opdateret om vindere og nye events", giver jeg CykelScore tilladelse til at sende mig mails med nyheder fra CykelScore universet. Mailene indeholder nyt om vindere og nye events, men kan også omhandle checkpoints og deltagere, konkurrencer, nye funktioner på hjemmesiden, orientering om min egen indsats i CykelScore o.lign.

 

Når jeg er tilmeldt nyhedsmailen, kan jeg endvidere modtage spørgeskemaer på mail, som en del af evalueringen af CykelScore. Jeg er naturligvis på ingen måde forpligtet til at svare på disse.

 

Jeg kan til enhver tid afmelde mig CykelScores mails direkte i de enkelte mails eller på min CykelScore profil.

 

Hvis jeg opretter mig vha. Facebook, eller selv uploader et billede til min CykelScore profil, har CykelScore lov til at bruge mit profilbillede på ranglisterne på deltagersitet. Dette indebærer også brug af screenshots af ranglister i nyhedsmails og på sociale medier. Jeg accepterer, at jeg kun må benytte billeder, som jeg selv har taget eller har fået lov af ophavsmanden til at bruge.

 

Disse betingelser tilpasses efter behov. Ved nye tiltag eller ændringer meddeles jeg om dette.

©2013 CykelScore
...