ID / mobil nr.:

Husk 
Glemt kode
Kodeord:

Login
 
 


  Alle       Chip       Checkpoints       Præmier       Vindere       Om CykelScore       Spørgsmål       Kontakt       Links       Nyheder       

Chip

Montage på stænger til forskærm:

 

 

RFID-tag'et monteres med strips mellem de 2 stænger. Bemærk, at den bedste placering er på forhjulet.

 

Det må aldrig monteres tættere på cykelfælgen end på hjulcenter. Dette betyder, at der skal være større afstand til fælgen, end der er til center af hjulet, hvilket kan ses på de nedenstående billeder. Chippen sættes fast på hjulet med strips gennem hullererne i RFID-tag´et - enderne på stripsene må gerne klippes af efter korrekt montering.

 

 

Montage mellem eger:

 

RFID-tag'et monteres med strips symetrisk mellem 2 parallelle eger. Bemærk, at den bedste placering er på forhjulet.

 

Det må aldrig monteres tættere på cykelfælgen end på hjulcenter. Den bedste placering er 2/3 til fælg og 1/3 til center, hvilket betyder, at der skal være større afstand til fælgen, end der er til center af hjulet. Se de nedenstående billeder, som illustrerer den bedst mulige placering.

 

Hvis der er monteret en magnetlygte på cyklen, skal RFID-tag'et monteres længst muligt væk fra magneterne på cirklen. Monteres med strips gennem huller i RFID-tag - enderne på stripsene må gerne klippes af efter korrekt montering.

 

 

 

     

 

 

Har du ikke en chip, kan du få fat på en ved at finde din skole eller virksomheds CykelScore kontaktperson. Spørg eventuelt en deltager hvem der udleverede vedkommendes chip - eller send en email til CykelScore her.

 

 

 

 

 


Del på Facebook