Betingelser

Som deltager i CykelScore accepterer jeg hermed, at mine oplysninger gemmes på cykelscore.dk, der ejes og drives af Kofoed & Co., Rosenbæk Torv 1, 4. sal, 5000 Odense C. Min tilmeldte mailadresse samt andre person- og kontaktoplysninger videregives ikke til 3. part.

Hvis jeg er i tvivl, kan jeg til enhver tid kontakte CykelScore på info@cykelscore.dk for at få at vide, hvilke oplysninger, der er registreret om mig eller for at få rettet eller slettet oplysninger, hvis jeg ikke selv kan gøre det på sitet. Misbrug af andres oplysninger vil medføre lukning af min CykelScore-profil.

CykelScore.dk tilstræber, at sitet primært indeholder aktive profiler. Jeg accepterer hermed, at CykelScore forbeholder sig retten til at flytte min profil til en anden organisation efter 6 måneders inaktivitet (1/2 år uden cykelregistreringer) og at slette min profil efter 12 måneders inaktivitet (1 år uden cykelregistreringer). Jeg varsles om dette på mail, såfremt det sker.

CykelScore vil løbende optimere og forbedre sitet, så jeg får den bedste oplevelse og den bedste funktionalitet. CykelScore forbeholder sig derfor retten til at foretage ændringer på sitet uden varsel, herunder at tilføje eller fjerne funktioner.

Som deltager i CykelScore accepterer jeg, at CykelScore har tilladelse til at kontakte mig, hvis jeg trækkes ud som vinder af en lodtrækning.

Hvis jeg har markeret feltet ud for ”Hold mig opdateret om nyt i CykelScore”, giver jeg CykelScore tilladelse til at sende mig mails med nyheder fra CykelScore.

Når jeg er tilmeldt nyhedsmailen, kan jeg endvidere modtage spørgeskemaer på mail, som en del af evalueringen af CykelScore. Jeg er naturligvis på ingen måde forpligtet til at svare på disse.

Jeg kan til enhver tid afmelde mig CykelScores mails direkte i de enkelte mails eller på min CykelScore profil.

Hvis jeg opretter mig vha. Facebook, eller selv uploader et billede til min CykelScore profil, har CykelScore lov til at bruge mit profilbillede på ranglisterne på deltagersitet. Dette indebærer også brug af screenshots af ranglister i nyhedsmails og på sociale medier. Jeg accepterer, at jeg kun må benytte billeder, som jeg selv har taget eller har fået lov af ophavsmanden til at bruge.

Disse betingelser tilpasses efter behov. Ved nye tiltag eller ændringer meddeles jeg om dette.