ID / mobil nr.:

Husk 
Glemt kode
Kodeord:

Login
 
 


  Alle       Chip       Checkpoints       Præmier       Vindere       Om CykelScore       Spørgsmål       Kontakt       Links       Nyheder       

Spørgsmål

Her kommer de mest almindelige spørgsmål og svar.

 

Sp. Hvordan kan jeg få fat på en chip/deltage i CykelScore?

 

Svar: Alle deltagende skoler og virksomheder har en CykelScore kontaktperson, som ligger inde med et lille lager af chips. Du kan derfor spørge en som allerede deltager, om de ved hvem kontaktpersonen er - eller henvende dig til CykelScore via e-mail her, så oplyser vi det gerne. Er du fra en skole eller virksomhed i Fredericia, som endnu ikke deltager i CykelScore, er du også velkommen til at rette henvendelse til CykelScore her - så kan vi sikkert finde ud af at indlemme din skole eller virksomhed i CykelScore universet. 

 

Sp. Det kan da ikke betale sig for mig at starte i CykelScore nu, hvor andre er så langt foran?

 

Svar: Det kan altid betale sig at deltage i CykelScore, da vi trækker præmier ud hver tredje måned. Det er dine registreringer indenfor de seneste tre måneder, der gælder som lodder, når der trækkes nye vindere af præmier ud. Selvom du ikke har samme antal registreringer som topscoreren i CykelScore, kan jeres registreringer de seneste tre måneder godt være det nøjagtigt samme antal - og dermed kan i have lige gode chance for at vinde.

 

Sp. Hvad er min cykelscore? Hvad betyder tallet?

 

Svar: Tallet er en procentvis indikation af, hvor mange registreringer der er foretaget - 7 cykeldage med en registrering hver eneste dag, vil give en cykelscore på 100%. Det er dog muligt at overstige 100%, idet man principielt kan lade sig registrere ved mere end et checkpoint dagligt. Den ultimative cykelscore i Fredericia er 1700%, hvilket kun vil kunne opnås, hvis man hver dag passerer alle byens 17 checkpoints. Jo højere din CykelScore er, jo større chance har du for at  vinde en præmie i CykelScore. Eftersom vindere bliver udtrukket i et virtuelt lotteri, har alle - selv cyklisten med den laveste cykelscore - en potentiel chance for at vinde en præmie. 

 

Sp. Hvordan kan min CykelScore falde, selvom jeg de sidste par dage har fået mange registreringer?


Svar: Din CykelScore er en organisk størrelse, som påvirkes af antallet af registreringer indenfor den givne periode, der vises; de seneste 7, 30 eller 365 dage. Man kan derfor opleve, at CykelScoren falder såfremt man indenfor de seneste 7 dage har svingende registreringer - et typisk eksempel kunne være, at man ikke har nogle registreringer i weekenden, hvilket vil påvirke CykelScoren negativt - også selvom man mandag morgen passerer flere checkpoints end sædvanligt. En fuldstændig stabil CykelsCore vil kun kunne opnås ved nøjagtigt samme antal registreringer hver eneste dag, året rundt.

 

Sp. Hvordan kan jeg være, at jeg ikke har vundet noget, selvom jeg har cyklet rigtigt meget/været den mest aktive deltager på min skole eller virksomhed?
 

Svar: Jo højere din cykelscore er, des større chance har du for at blive trukket ud som vinder i det virtuelle cykellotteri, hvor hver eneste registrering ved at checkpoint er lig et lod i konkurrecen om præmier. Men det betyder omvendt også, at selv cyklister med en lav cykelscore har mulighed for at blive trukket ud i lotteriet, idet enhver deltager i cykelscore potentielt kan vinde en præmie. Heldet kan tilsmile hver enkelt cyklist, hvilket betyder, at selv en deltager med et enkelt lod - en enkelt registrering - har mulighed for at vinde i lotteriet - omend chancen naturligvis er større med flere lodder (og altså flere registreringer).

 

Sp. Kan min cykelchip registreres ved andre checkpoints i byen end på min arbejdsplads/skole?

 

Svar: Ja, du kan benytte alle checkpoints i byen, der er offentligt tilgængelige. Der etableres sammenlagt 18 checkpoints i Fredericia, og du vil kunne se her på hjemmesiden, hvilke virksomheder og skoler, der er tilknyttet CykelScore. Alle tilgængelige checkpoints vil kunne registrere din cykelchip - dog maksimalt én registrering i døgnet pr. checkpoint. Sidstnævnte betyder, at du med fordel kan lægge cykelturen til fodbold i din fritid forbi så mange checkpoints som overhovedet muligt, hvis du ønsker at øge din andel af registreringer og dermed dine chancer for at vinde præmier. 

 

Sp. Kan jeg se hvor byens andre checkpoints står?

 

Svar: Ja, under checkpoints kan du se en liste over  checkpoints i byen, samt deres status; aktiv eller inaktiv. Målet er naturligvis udelukkende at have aktive checkpoints, men teknikken kan spille et puds, og derfor er det vigtigt at kunne orientere sig om hvert checkpoints status på hjemmesiden. Der er naturligvis også et kort lagt ud på hjemmesiden med en præcis angivelse af, hvor byens checkpoints findes. Kortet vil blive opdateret, såfremt der opstilles flere checkpoints og skulle således gerne repræsentere en komplet oversigt over aktuelle checkpoints. 

 

Sp. Kan jeg have mere end én cykelchip?

 

Svar: Både ja og nej. Din cykelchip er tilknyttet dit navn, din e-mailadresse samt dit telefonnummer, hvorfor du som udgangspunkt ikke kan registrere mere end én cykelchip ad gangen. Da du selv bestemmer, hvordan du registrerer dig, kan du i princippet registrere dig som "Sommercykel" og "Vintercykel", men vil skulle benytte to forskellige telefonnumre, idet dette skal være unikt. Systemet kan ikke samkøre data, og du vil derfor opfattes som to forkellige personer, hvorfor dine chancer for at vinde i CykelScore vil forringes. En anden løsningsmulighed, for deltagere med flere cykler, er ikke at fastmontere chippen på cyklen, men at have den med i lommen, sat fast på rygsækken eller andet. Derved kan man foretage registreringer på samme chip uanset hvilken cykel, der benyttes.

 

Sp. Kan jeg få en ny cykelchip, hvis jeg mister den gamle?

 

Svar: Henvend dig til den der udleverede din cykelchip eller kontakt CykelScores projektkoordinator for udlevering af en ny cykelchip. Du vil efterfølgende  skulle redigere dit cykelchip-id nummer, efter du har logget ind på CykelScore.dk. Du mister heldigvis IKKE dine registreringer, men skifter blot chip-nummer.

 


Del på Facebook